Bemutatkozás

Csapatunk olyan, a szakmájukért rajongó, nagy tapasztalattal rendelkező, lelkes szakemberekből áll, akiket különböző IT-s szakterületeik és egyedi gondolkodásmódjuk mellett nem csak üzleti érdekek, de baráti szálak is összekötnek.

„A szakmaiság, a függetlenség, és a barátság kombinációja olyan egyedi, pozitív légkört teremt, ami végül a munkánk kiemelkedő eredményességét is meghatározza.”

Nem utolsó sorban ez a biztosíték arra, hogy ügyfeleink újra és újra stabilan a jól megszokott arcokkal találkoznak, akik már jól ismerik egyedi, személyes igényeiket és a cégük IT rendszerének sajátosságait.

Partnereink

Rólunk mondták

„Nálunk, a tervező irodában kiemelten fontos, hogy a különböző leadási határidőket mindig pontosan tartani tudjuk, illetve, hogy az ügyfelekkel akár a helyszínen is át tudjuk nézni a terveket. A kollégák a BigCap-nél több, mint 10 éve folyamatosan gondoskodnak róla, hogy a számítástechnikai eszközök rendben legyenek és ne okozzanak kellemetlenséget akkor sem, ha éppen egy-egy szorosabb határidőt kell tartani. Munkájukat megbízhatóan, lelkiismeretesen, kivételes odaadással és szakértelemmel végzik, probléma esetén pedig rugalmasan, gyorsan megérkeznek, hogy elhárítsák a munkavégzésünk elé gördülő esetleges akadályokat.”

Szenes István, Szenes Design Stúdió

„Pénzügyi területen működő vállalatként az ügyfelek adatainak biztonsága és az informatikai rendszer kiesés nélküli, folyamatos működése az elsődleges szempont számunkra. A BigCap-től kinevezett, személyes kapcsolattartónk szem előtt tartja cégünk egyedi igényeit és biztosítja a munkánkhoz elengedhetetlen IT háttér megbízható, kiemelt biztonsági szintet garantáló működését.”

Újvári Péter, Magyar Ingatlanhitel Zrt.

„A nyelviskola számítógépes rendszerénél kihívást jelent, hogy számos teremben zajlik egy időben az oktatás, sok esetben géptermekben a hallgatók is számítógépek előtt ülve tanulnak például könyvelést, vagy éppen informatikát, a kihelyezett tanfolyamokon pedig az oktatóknak kell a mobil informatikai hátteret kezelniük. A BigCap kiválóan biztosítja számunkra, hogy mind az iskola belső hálózata, mind pedig az oktatási célra használt berendezések stabilan működjenek, az oktatási rendben ne legyen fennakadás.”

Halász Beatrix, Novoschool Nyelviskola Kft.