ONLINE JELENLÉT BIZTOSÍTÁSA – WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, DOMAIN REGISZTRÁLÁS ÉS KEZELÉS, TARTALOM MENEDZSMENT

A teljes körű IT üzemeltetés, desktop és szerver support, adatmentés, eszköz-, és kellékenyag beszerzésen túl támogatást nyújtunk partnereinknek online jelenlétük modern, SEO-barát kialakításában és folyamatos fenntartásában is.
Számos partnerünk választja, hogy amellett, hogy biztosítjuk számukra az online jelenlét alapját képző domain regisztrációt és kezelést, és a hozzá tartozó tárhelyet, egyúttal készítsük el számukra a megfelelő, modern arculattal rendelkező, SEO-barát új weboldalukat is, ami minden eszközön megfelelően jelenik meg, és biztosítja, hogy meglévő, és új ügyfeleik könnyen rájuk találjanak. Igény esetén a cég multi-platformos, social média felületeit is kialakítjuk, összekapcsoljuk a megfelelő monitoring és hirdetési felületekkel, valamint ezek folyamatos tartalom menedzsmentjét is vállaljuk.
Weboldal készítési szolgáltatásunkat nem kizárólag IT support partnereinknek nyújtjuk, ha ön még nem ügyfelünk, azonban szeretne cégének saját weboldalt, vagy a meglévőt korszerűsíteni, esetleg új weboldallal váltani le a jelenlegit, keressen minket bizalommal.