Egyet biztosan kijelenthetünk az Amazonról, hogy Jeff Bezos cége forrásokban nem szűkölködik, így habár lényegében eddig még nem sikerült játékot kiadniuk, ennek ellenére új stúdiót nyit a csapat.

A Seattle-ben, San Diegóban és Orange Countyban eddig megnyitott három stúdió mellé az új, Amazon Games Montreal nem meglepő módon a Ubisoft Montreal stúdiótól szipkáz el olyan korábbi nagy neveket, leginkább a Rainbow Six Siege veteránjai közül, mint például Luc Bouchard korábbi produkciós igazgató, Xavier Marquis korábbi kreatív igazgató, Romain Rimokh, szintén egykori kreatív igazgató, Alexandre Remy, korábbi márkaigazgató.

Igazgatókkal tehát már jól meg van támogatva az új stúdió, és bár a Cyberpunk 2077 megjelenési botrányt is állítólag kizárólag a vezetőség, és semmilyen mértékben nem a programozó csapat okozta, azért mi még javasolnánk az AGM-nek, hogy toborozzon kiváló programozókat is még nagy nevű vezetőség mögé.

Mindenesetre Xavier Marquis már most nagy izgalommal nyilatkozott, miszerint: „Az Amazonnal az első pillanattól kezdve megértettük egymást, tetszik a hozzáállásuk a játékokhoz, és elképesztő mennyiségű tudás, szakértelem és technológia áll rendelkezésre náluk. Megtisztelő, hogy velük alapíthatunk egy új stúdiót.”

Az elképesztő mennyiségű tudásban és szakértelemben nem vagyunk biztosak, hogy valóban és tényleg az Amazon rendelkezik a leginkább a világon, a játékfejlesztők terén, azonban mint a háborúhoz, a játékfejlesztéshez is elengedhetetlenül szükséges három dologgal közel végtelen mértékben rendelkeznek, így mi is igen bizakodóak vagyunk. Ez pedig nem más, mint a pénz, a pénz és a pénz. Most már tehát csak mint egy jó BL focicsapat, össze kell vásárolni a világ minden tájáról a legjobb programozókat, grafikusokat, egyéb szakembereket, és indulhat a játékgyártás.

Mi nagy várakozással tekintünk a projectre.